Share this content on Facebook!
14 Sep 2021
Tudung musim panas sebenarnya adalah cara yang sempurna untuk tetap sejuk pada musim panas itu. Sambungannya ringan, mampu dan terdapat dalam banyak warna dan model yang menakjubkan, walaupun masih memenuhi syarat-syarat pakaian yang rendah hati - tanpa terlihat menjemukan. Jilbab musim panas mencipta gambar yang sesuai dengan pakaian muslim moden abad ke-21.

Rahsia jilbab musim panas yang betul adalah kain yang digunakan. Serat semula jadi seperti kapas, linen, rayon, dan sutera sangat Abaya mustahak untuk kemudahan semasa musim panas Inggeris (mungkin). Bahan ringan ini sejuk, memberikan keselamatan dari sinar matahari, dan juga membiarkan kulit anda bernafas, sementara bahan kapas kelas berat gelap semestinya dipegang tepat di bagasi almari pakaian seseorang sehingga lebih banyak perhatian!

Islam tidak mempunyai kod pakaian khusus untuk seorang gadis Muslim, agaknya ada beberapa tahap cadangan yang harus diikuti - misalnya, pakaian itu harus benar-benar ditutup dan ia juga sesuai. Sama ada individu selesa dengan jubah hitam atau selesa dengan jenis warna, itu hanya pilihan bagi umat Islam di Britain kontemporari.

Walaupun jilbab itu dimulakan sebagai bahan sederhana yang mudah untuk melindungi puncak dan kadang-kadang kulit wajah, variasi sejak beberapa tahun kebelakangan ini memperlihatkan nuansa "fesyen" yang menyeronokkan kepada jilbab, dengan pembuat Muslim Inggeris yang kecil menunjukkan kecenderungan kontemporari yang bersemangat kepada pakaian Islam. Ini terbukti popular di kalangan pemuda Muslim dan juga menimbulkan kegemparan dalam industri Fesyen UK.


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: